Joanne Carlton

YOUNG ADULT en THRILLER AUTEUR

Joanne Carlton is een divers auteur. Zij schrijft al voor zolang ze zich kan herinneren in verschillende genres. Zij pende aanvankelijk in het Nederlands onder de auteursnaam Sandra J. Paul, tot ze besloot om haar aloude droom, Engelstalige boeken te schrijven, na te jagen.

Gedurende vele jaren publiceerde ze Engelstalige kortverhalen die ze online plaatste. Joanne schrijft (meestal) psychologische, paranormale verhalen in een hedendaagse setting.

In 2017 lanceerde ze haar emotionele debuut Heart-Beat, naar aanleiding van het overlijden van haar vader en zus. Het verhaal wekte meteen de nodige emoties op bij haar lezers en mocht op laaiend enthousiaste kritieken rekenen.

Begin 2018 volgde Kill Me Again, een intrigerende psychologische Young Adult-thriller. Deze zal in 2019 in Nederlandstalige versie verschijnen. Haar derde boek, een novelle, Dust, verschijnt in oktober 2018.

Joanne schrijft daarnaast ook Flash Fiction (zeer, zeer korte verhalen) en novelles. 

Reviews

Waar vind je Joannes boeken?

Standaard Boekhandel

In alle winkels van Standaard Boekhandel en op hun website. (Hart-Slag en Heart-Beat)
Kill Me Again: verkrijgbaar vanaf begin 2019.

(Online) Boekhandels in Vlaanderen en Nederland

Joannes boeken zijn geregistreerd bij Centraal Boekhuis en zijn dus ook verkrijgbaar in alle (online) boekhandels (al dan niet op bestelling).

Amazon

Hier vind je de internationale paperback-versies van Heart-Beat en Kill Me Again.

Kobo

Hier vind je de internationale, Engelstalige paperback-versies van Heart-Beat en Kill Me Again.

Wereld-wijd

internationale (online) boekhandels zoals Barnes & Noble, Tolino, Nook & Scribd verkopen Joannes e-books Heart-Beat en Kill Me Again