Welkom Esther!

Hamley Books kondigt samenwerking aan met Esther Boek voor De Perfecte Moeder

Hamley Books stelt met veel trots haar nieuwste auteur Esther Boek voor. Deze Nederlandse zette zichzelf in 2017 meteen op de kaart met haar prachtige debuut ‘Geen kind meer’, gebaseerd op feiten die haar eigen zoon overkwamen. Het boek werd uitgegeven door De Crime Compagnie, was een instant succes en kende veel aanzien bij pers en lezers. Momenteel is het reeds aan zijn vierde druk toe.
‘Geen kind meer’ werd bovendien door een groot aantal bloggers uitgeroepen tot een van de beste boeken van 2017.

Met De Perfecte Moeder gaat Esther verder op hetzelfde elan. Ditmaal schreef zij een spannende roman over verwoestende familiebanden, met fictieve personages die toch levensecht lijken.
Het verhaal volgt Nelleke en Helena, die elk worstelen met het leven dat hen door hun afkomst opgedrongen werd. In een dubbele verhaallijn volg je hun relaas doorheen de jaren. Een coming-of-age die je bij de keel zal grijpen.

Esthers prachtige schrijfstijl stijl kenmerkt zich door mooi, bloemrijk taalgebruik met verrassende woordvondsten, dat hier perfect tot zijn recht komt. Haar levensechte personages worstelen met levensvragen waardoor ze geloofwaardig zijn en dicht bij de lezer staan.

De Perfecte Moeder kan je best omschrijven als een boek dat zowel roman- als thrillerlezers zal beroeren. Het boek verschijnt op 4 april bij Hamley Books en zal vanaf dan aangeboden worden in alle (online) Belgische en Nederlandse boekhandels, in paperback en e-book.
Wij wensen Esther alvast ontzettend veel succes en vooral ook veel plezier!

Esther Boek

Sandra en Cathy,
Hamley Books

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *