Welkom Pat!

 

Hamley Books kondigt de samenwerking aan met Pat Craenbroek

We mogen vandaag niemand minder dan Pat Craenbroek aankondigen in onze hechte kring van auteurs, een zeer getalenteerde dame die met haar debuut Uitgebroed momenteel furore maakt.
Pats debuut Uitgebroed kwam in juni 2018 uit in paperback vorm bij uitgeverij Paris Books. Voor haar e-boek heeft zij besloten samen te werken met Hamley Books. Ook haar volgende boeken zullen bij Hamley Books verschijnen.
Als debutante viel Pat Craenbroek meteen op door haar nominatie bij “Lang Zullen We Lezen“, georganiseerd door de VRT. Haar boek, prangend, indringend en intrigerend, vond meteen zijn weg naar een zeer breed lezerspubliek en mocht meteen op veel fans rekenen.
Pat werd in het najaar van 2018 niet meer dan vijf keer genomineerd voor Lang Zullen we Lezen, Thrillzone, Vrouwenthrillers.nl en Thrillers and More. Zij werd ook genomineerd als beste Indie-debutante.
Het langverwachte e-boek van Uitgebroed zal einde januari op talrijke sites te koop zijn in België en Nederland. Wij zijn zeer blij dat Pat ons het vertrouwen schonk om dit waar te maken. We zijn ervan overtuigd dat het e-boek opnieuw een ruim lezerspubliek zal aanspreken. De exacte releasedatum wordt in de loop van volgende week bekendgemaakt.
Wij wensen Pat alvast zeer veel succes toe!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *