Over Hamley Books

Over Hamley Books

Misschien zegt de naam van onze uitgeverij, Hamley Books, je wel vaag iets. Of net niet, wat best kan zijn, gezien we nog maar net begonnen zijn. In 2017 zag Hamley Books voor het eerst het levenslicht, om Engelstalige boeken op de markt te brengen. In de zomer van 2018 besloten we uit te breiden naar de Nederlandstalige markt, dit naar aanleiding van het boek Hart-Slag, geschreven door Joanne Carlton.

Met onze stoutste schoenen aan gingen we met een aantal professionelen in de markt spreken, en met hun wijze raad in het achterhoofd, begonnen we aan onze nieuwste uitdaging.

Hamley Books, genoemd naar onze zwarte kat Hamley, werd opgericht door twee mensen met een hart voor boeken en schrijven en een passie voor coaching en organisatie. Met dit gevoel en deze passie besloten we in het najaar van 2018 om verdere stappen te zetten en onze uitgeverij uit te breiden.

Toen ons eerste boek opgemerkt werd in het najaar van 2018, kwamen er vanzelf vragen van auteurs, of we niet met hen wilden samenwerken. Na (kort) overleg, en ondernemend als we zijn, hebben we die sprong in het diepe genomen. En toen is de bal beginnen rollen.

Hamley Books mocht afgelopen weekend zijn eerste auteur, Luna Van Roosen, aankondigen en in de komende weken volgen er nog drie. Twee daarvan zijn nieuwelingen, de anderen gevestigde waarden. Dit, aangevuld met de boeken van Sandra J. Paul/Joanne Carlton, is ons aanbod.

We kiezen bewust voor een beperkt aanbod omdat we graag een mooie relatie willen uitbouwen met onze auteurs, om hen zo alle kansen aan te bieden die we kunnen, door hen te ondersteunen en bij te staan.

Wat we nauwelijks zes maanden geleden niet voor mogelijk hadden gehouden, is vandaag echt aan het gebeuren. Onze droom wordt werkelijkheid! In het voorjaar publiceren we alvast vijf uitgaven en ook het najaar loopt vrij snel vol. We zijn gelukkige mensen.

Wil je weten wat we gaan doen? Volg ons dan zeker via alle sociale media-kanalen en uiteraard ook onze site. We gaan jullie via dit kanaal regelmatig op de hoogte houden van ons reilen en zeilen.

Elke maand kan je bovendien in deze blog onze avonturen volgen. Tot de volgende maand alvast!

Sandra en Cathy

hamley books

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *