Welkom Lara!

De naam Lara Reims zegt je misschien niets en dat zal best kloppen, want zij debuteert in april 2019 bij Hamley Books met het veelbelovende Young Adult-boek Upgrade. Lara is een Nederlandse Parisienne, die de komende maanden ook regelmatig in Nederland en België zal vertoeven. Gelukkig is er een snelle verbinding tussen Parijs, Brussel en Amsterdam. Lara is gefascineerd door de razendsnelle ontwikkelingen van de techniek die ons leven op korte en lange termijn ingrijpend zullen veranderen. Over wat al deze veranderingen met de mens doen gaat Upgrade, waarin het hoofdpersonage te maken krijgt met een wereld die onwaarschijnlijk lijkt, maar dichterbij is dan je denkt. Upgrade is het eerste deel van een trilogie: een super spannend coming of age-verhaal, verweven in een mix van fantasy en avontuur, gemixt met cybertechnologie. Een boek dat tieners absoluut zal aanspreken in deze moderne tijden. Wij verwelkomen Lara zeer graag in onze club en wensen haar heel veel succes toe! Upgrade verschijnt op 24 april en zal in alle Belgische en Nederlandse (online) boekhandels te koop zijn.
Lara Reims

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *