De Duistere School

Verkrijgbaar vanaf 10 februari

Op de dag na de Grote Storm staat er plots een nieuw gebouw in het midden van Kraaidorp.
De Duistere School wordt het genoemd, een internaat voor alle kinderen die in Kraaidorp wonen.
Niemand wil luisteren naar de twaalfjarige Quinten, die als enige zweert dat er iets vreemds aan de hand is in zijn dorp.
Zelfs zijn vader en zijn beste vrienden geloven rotsvast dat Bertus en Colette Zwart, de schooldirecteurs, het goed met hen menen.
Maar dan verdwijnen de kinderen een voor een.

Hartslag - Joanne Carlton

Hart-Slag

HartSlag is een verhaal over pure en onvoorwaardelijke vriendschap. Wat zou jij doen wanneer je leven spoedig eindigt? Zou je elke minuut laten tellen?

Hou me op de hoogte van nieuwtjes

Sam en Jasper zijn hartsvrienden sinds een tragedie in hun kinderjaren hen bij elkaar bracht. Hun levens worden brutaal verstoord wanneer ze vernemen dat Jasper terminaal ziek is door een tumor in zijn hart.
Met nog slechts enkele dagen te leven, is Jasper vastbesloten om de korte tijd die hem nog resteert, te benutten. Hij smeekt Sam om zijn laatste wens om eenmalig te mogen zingen voor publiek, te vervullen. 

 Een bijzondere vriendschap maakt van Hart-Slag een prachtig en ontroerend verhaal.”

– Chinouk Thijssen, Young Adult-auteur en Vlogger

Loopgraven-hel(d)

Loopgravenheld is geen verhaal over een held die mensenlevens redt. Het is een boek over het leven tijdens de Groote Oorlog en de onmacht die de vele jonge mannen op het slagveld voelden. 

De zeventienjarige Victor wordt van het veld in zijn geboortedorp Sint-Amands geplukt en naar de Westhoek gestuurd, om daar als verplichte vrijwilliger te gaan meevechten in een onmogelijke oorlog.
Omringd door de geur van de dood beseft Victor al snel dat hoop niet langer bestaat in de loopgraven hel. Een gevoel van onmacht overheerst bij de duizenden uitgeputte soldaten. Vele jongens sterven een vreselijke dood wanneer zij massaal worden ingezet om de oppermachtige vijand tegen te houden.
Tijdens een ware uitputtingsstrijd die jaren zal duren, komt Victor zichzelf steeds meer tegen. Vreselijke nachtmerries houden hem in de ban, de geur van dood verlaat hem nooit meer. Bovenal stelt hij zich steeds meer die ene vraag: wat als de oorlog nooit meer eindigt?
  Een boek dat leest als de biografie van een soldaat. Emotioneel, realistisch en ontroerend.”
– Sanne Hubens, Boekblogger –
Moordspel Sandra J Paul

Moordspel

Hoe stop je een man die niets meer te verliezen heeft?

Dieter Santens heeft er genoeg van. De verminkte kluizenaar wil niet langer leven in een harde maatschappij die hem verafschuwt. Hij ontvoert de studente Isabel en is vast van plan samen met haar uit het leven te stappen.
Diezelfde dag neemt ook wijkagent Ben Wagemans het drastische besluit om ermee te kappen. Na de moord op zijn jeugdvriendin Mara, acht jaar geleden, is hij er nooit meer in geslaagd zijn leven weer volledig op te pikken. 
Wanneer de paden van de twee mannen elkaar toevallig kruisen, verandert alles. In een ultieme poging om Isabels leven te redden en zich zo te verzoenen met zijn verleden, gaat Ben in op Dieters aanbod om een moorddadig spel te spelen, met Isabels leven als inzet. 

Azerty

Een spannende, paranormale thriller over twee broers die voortdurend met elkaar in strijd liggen.

1993

De achtjarige Marijn wordt wekenlang ontvoerd en gevangen gehouden door een psychiatrische patiënte terwijl zijn oudere broer Kris op hem moest letten. De traumatische gebeurtenis zorgt voor een onherstelbare breuk tussen de broers, die steeds meer uit elkaar groeien.

2015

Marijn leidt al jaren een teruggetrokken leven, tot hij samen met Kris een kasteeltje erft van hun oudoom. De broers nemen samen met Marijns vriendin Louise hun intrek in de woning in een poging hun verzuurde relatie te herstellen. De driehoeksrelatie zorgt voor hevige spanningen.

Azerty - Sandra J Paul
Het eiland - Sandra J. Paul

Het Eiland

Het eerste boek uit de Eilanden-reeks. Het Eiland is een spannend, paranormaal verhaal dat zich afspeelt op een mysterieus eiland. 

e zestienjarige Stef ontwaakt op een onbekend eiland. Hij weet niet hoe hij hier terechtgekomen is of waar zijn familie is. Hij ontdekt een groep jongeren die niets kennen van de gewone wereld. De nieuwkomer wil kost wat kost naar huis, maar dat is buiten hen gerekend. Hoe meer de tiener probeert te vluchten, des te gevaarlijker het leven op het Eiland wordt. Al snel ontstaat een strijd op leven en dood.

Dan beginnen ook de andere Eilandbewoners eindelijk te beseffen dat het Eiland vele geheimen bewaart en dat hun veilige bestaan helemaal niet is wat het lijkt te zijn.

De Geest

Het spannende tweede boek uit de Eilandenreeks.

Wat gebeurt er als je een groep verwilderde jongeren met geheugenverlies vindt op een mysterieus eiland en hen terug brengt naar de gewone wereld? En wat als een van hen een deal heeft gesloten met de duivel?

De vroegere Eilandbewoners worden na tien jaar overleven op het Eiland herenigd met hun families. Het wordt een blij weerzien, of niet? Vanaf de eerste dag worstelen de jongeren met de wereld waarin ze terechtgekomen zijn. Alles is nieuw voor hen, niemand lijkt hen te begrijpen en de pers laat hen niet met rust. Stilaan beseff en ze dat er op deze wereld geen plaats is voor freaks zoals zij.

Gewrongen tussen zijn oude en nieuwe leven, worstelt Stef om een evenwicht te vinden. Wanneer alles mis lijkt te lopen met zijn vrienden, voelt hij zich schuldig. En dan is er nog die onverklaarbare ziekte die zijn hele leven domineert.

De Wolf Sandra J Paul

De Wolf

Het spannende derde deel uit de Eilandenreeks.

Als je een pact met de duivel sluit, betaal je altijd de prijs.

Ik wil naar huis. Laat dit een vreselijke nachtmerrie zijn. Dit kan niet echt zijn. Ik moet enkel wakker worden nu. Ik moet hieraan ontsnappen. Word wakker, Stef. WORD WAKKER! Maar diep in zijn hart weet hij dat het geen droom is.

Dat wat Stef het meeste vreesde, is uitgekomen. Hij belandt opnieuw op het mysterieuze Eiland en hij is niet alleen teruggekomen. Terwijl hij zich tracht te herinneren wat er met hem gebeurd is voor zijn ontvoering, moet hij zich zien te redden in een dodelijke, vijandige omgeving. Niets is wat het lijkt, gevaar loert achter elke rots. En dan is er nog de mysterieuze Wolf.

Om het gevecht voor zijn leven te winnen, moet Stef de strijd aangaan met het Eiland, de Wolf en zijn eigen, groeiende waanzin.

De Ziel

Het vierde en laatste spannende deel van de Eilandenreeks.

Messen worden geslepen en allianties gevormd. Niemand is veilig, niets is wat het lijkt. Om zijn familie en vrienden te redden, moet Stef het ultieme gevecht aangaan met het Eiland, de Ziel en zichzelf.

Stef is door de hel gegaan en weer terug, en dat laat zijn sporen na. Geholpen door een nieuwe, onverwachte vriend, groeit de hoop om toch nog te kunnen ontsnappen aan de macht van het Eiland. Maar de Ziel van het Eiland heeft nog steeds zijn zinnen op Stef gezet en wil hem kost wat kost voorgoed aan zich binden.

Daarvoor heeft de vijand het ultieme middel ingezet: Zijn familie en vrienden.

Terwijl Stef steeds verder afdaalt in de duisternis, kijken zijn redders hulpeloos toe. Om hem nog te kunnen redden, moeten ze samen strijden tegen de machtige Ziel. Maar kan die wel voorgoed vernietigd worden?

 

De Ziel - Sandra J Paul
Heart-Beat - Joanne Carlton

Heart-Beat

The original English version, of this compelling book. Heart-Beat, a touching, powerful story about the ultimate friendship.

Sam and Jasper are the best of friends since a tragedy brought them together. They feel they have all the time in the world to succeed in their goals, until their lives come to a sudden stop when they learn the devastating news that Jasper is terminally ill, diagnosed with an inoperable tumor in his heart.


With only a few days more to live, Jasper is determined to make every minute count. He pleads with Sam to fulfill his last wish to sing once in front of an audience, before they are forced to say goodbye forever. The heartbroken friends leave everything they know behind to achieve the impossible, while coping with the loss, grief and saying goodbye.

Kill Me Again

A gripping psychological, paranormal Young Adult-thriller about the realms of life an death. When the door between them both is left ajar, two worlds and two lives collide. What if it can never be closed again?

It was supposed to be an innocent prank, but it became my death. The drowning of Lon Armstrong, seventeen years old.

When I came back to life, hallucinations lead me to him. He died exactly the same way I did. Only, he never came back. 

I can’t forget about him. He was murdered and nobody even knows about it. If I can find his killer, I may find out who tried to kill me.
Even if it kills me again.